Met de Hotstone massage wordt u gemasseerd met warme afgeronde basaltstenen met een aangename temperatuur van tussen de 45 en 50 graden.
Een echte weldaad voor lichaam en geest. De spieren worden door de hete stenen warm en uiteindelijk soepeler.
De stenen worden op uw lichaam gelegd waardoor u de warmte opneemt. De warmte heeft een positief effect op de lymfeklieren en de doorbloeding.
U wordt daarna ingeolied met een heerlijke etherische olie en afwisselend met en zonder stenen gemasseerd. Er worden voornamelijk lange, rustige en cirkelvormige technieken gebruikt.
Door de combinatie van warmte en beweging reikt de massage dieper in het spierweefsel, wat de massage effectiever maakt.
Deze massage is zeker een aanrader voor mensen die het vaak koud hebben.

Het verbetert de lymfe circulatie en doorbloeding van de bloedsomloop, verwarmd uw lichaam, zorgt voor stressvermindering & ontspanning!!

Contra indicatie hot stone massage
Naast de algemene contra indicaties zijn er nog een aantal specifieke omstandigheden waaronder het masseren met warme stenen is af te raden.
Heb je een hoge bloeddruk, lijdt je aan circulatiestoornissen zoals trombose of ben je zwanger dan is een massage met warme stenen over het algemeen af te raden.
In geval van twijfel hierover kun je altijd even overleggen met mij wat verstandig is.

Prijzen:
Hotstone massage 50 minuten € 59,00
Vraag naar de voorwaarden.